Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 Dzisiaj 16:30:13

karmelove444
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 140.0.0.0

formularz rekrutacyjny

1. Ile masz lat: 19
2. Twój wzrost: 153cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna: najniższa 36kg, najwyższa 53kg, obecna ok. 50kg
4. Twój cel: narazie wrocic do 36kg, pozniej schodzic nizej
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie? :kompleksy, wieczna obsesja na punkcie wagi
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.: jestem z nia od 2 lat, wtedy trafilam na pierwszy blog pro ana
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?: oczekuje wsparcia i zrozumienia, ktore tez jestem gotowa dawac
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?: ana to nie tylko odchudzanie, to styl zycia oparty na perfekcji i czystosci, to zrodlo satysfakcji i euforii, czego zdrowe odchudzanie nie jest w stanie mi zapewnic
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?: raczej nie mam zdania
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?: gdybym byla na pograniczu wychudzenia to raczej staralabym sie utrzymywac wage, jesli chodzi o podejscie do dekalogu, z wiekszascia punktow sie zgadzam, natomiast do punktu o karaniu sie mam mieszane uczucia

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
tynki maszynowe warszawa - najlepszy symetryczny bezprzewodowy internet zawoja telefon - zajdzyj Serwis laptopów naprawimy wszystko - CBAM cbam co to - stylowe regały na książki z drewna w rustykalnym stylu