Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2025-07-06 17:22:03

Rosie
Użytkownik
Liczba postów: 19
AndroidChrome 138.0.0.0

Czy was też jedzenie zaczęło brzydzić?

Pytanko: bo ja ostatnio miałam spoko bilanse, i chciałam się nagrodzić galaretką 0 kcal czy inne takie. Ale wtedy wszystko we mnie zaczęło protestować, i nagle sobie uświadomiłam, że po tych, tak naprawdę tylko kilku, dniach od początku tej fali Any, sama myśl o zjedzeniu czegoś dodatkowego i niekoniecznego (aka żeby tylko język zadowolić) napawa mnie obrzydzeniem, choćby i tam było 0 kcal przy bilansie -1.000. Czy u was też tak jest, czy to tylko moja psychika jest taka?

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
Telefony tablety serwis smartfonów ursus naprawa z gwarancją , przyjdź napraw swój telefon. | Najlepszy skuteczny serwis Elkon zaprawsza na bezpłatną wycenę naprawy komuterów, laptopów tabletów serwis laptopów ursus najniższe ceny w Warszawie , przyjdź sprawdź na | bezprzewodowy światłowodowy internet skawica telefon serwery